Δελτίο Τύπου απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιστιαίας-Λουτρών Αιδηψού Β. Κεδίκογλου

2010-10-01 16:02

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Βασίλη Κεδίκογλου

 

 

     Τα φερόμενα ως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ευβοίας , ήτοι ο υποψήφιος για την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τέως Νομάρχης και, ο από τους αρχιτέκτονες και σκαπανείς της τελευταίας κυβερνητικής κατάρρευσης βουλευτής,     ασχημονούν, όπως οι αρχαίοι Κλαζομένιοι . Αρέσκονται οι πράξεις τους  να ακολουθούνται από το γνωστό ψίθυρο του λαού: “έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”.

     Ο τέως Νομάρχης, μη έχοντας την παραμικρή ανταπόκριση στο εκλογικό σώμα της Ευβοίας, επιδίδεται στην πειρατεία προκειμένου να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του . Ζηλώνει τη λαμογιά με άλλον τρόπο… πράξη δικαιολογημένη ίσως και λόγω αγραμματοσύνης, ενώ δεν διστάζει να υπόσχεται  προσφορές και να ψευτοαπειλεί .

     Ο έτερος, ο σκαπανέας της κυβερνητικής κατάρρευσης φαίνεται πως δεν μπορεί να λησμονήσει, ότι η πολιτική του ιδεολογία, πρέπει να ανταποκρίνεται στα  τελευταία σκοτεινά  χρόνια της πατρίδας μας, γυρολογεί και ομοίως ψευτοαπειλεί

     Είναι λυπηρό πως αμφότεροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι μεγάλοι ηγέτες μας, ο Κων/νος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου, θεμελίωσαν και ίδρυσαν μια ζηλευτή δημοκρατία και επεμβάσεις στα εκλογικά δρώμενα δεν έχουν τύχη.

     Ελπίζεται η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, που από πουθενά δεν φαίνεται να υιοθετεί της πράξεις τους, να επέμβει για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο και με άλλους εγγράμματους ώστε να αποφευχθεί η εκλογική συντριβή.

Τα προηγούμενα είναι προοίμιον των όσων θα ακολουθήσουν. Το φρόνημα των Ευβοέων είναι ακατανίκητο, ελεύθερο και υπερήφανο, ούτε ανέχεται ούτε συγχωρεί.

    

 

                                                                                               Βασίλης  Σ.  Κεδίκογλου

                                                 Υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας – Λουτρών Αιδηψου

 

—————

Πίσω